Skip to main content

Wie zijn wij

Materieelregistratie.nl is een idee van een middelgroot schilders bedrijf werkzaam in het onderhoud.
Dit bedrijf zocht naar een efficiƫnte manier om inzicht te hebben in het materieel welke door de medewerkers gebruikt wordt. De kosten van het zoeken en vervangen van vermist materieel kostte veel tijd en geld. Tijd welke beter benut kan worden aan het uitvoeren van projecten!

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een extern bedrijf welke de keuringen en reparaties uitvoeren. Maar ook worden de eisen aan controle- en registratie systemen steeds verder aangescherpt.

Denk daarbij aan de ISO / VCA eisen die worden gesteld aan de registratie en terugvindbaarheid.

Het zeer beperkte aanbod van betaalbare en overzichtelijke programmateur heeft geleidt tot het zoeken naar een betaalbare oplossing.

Door een samenwerkingsverband aan te gaan met de PC dokter, is de basis gelegd voor het ontwikkelen van dit webbased registratie systeem www.materieelregistratie.nl.

De initiatiefnemer, Rijn de Jonge (pc dokter) heeft op basis van de praktijkervaring en kennis van diverse schildersbedrijven een registratie systeem ontwikkeld.

Het resultaat is een efficiƫnt, simpel en betaalbaar systeem geworden waarbij de gebruikers geen dure software hoeven aan te schaffen!

>>>>>>>>> Waarom zou u Materieelregistratie gebruikten ? >>>>>>>>